Affari of Sweden – Vars vision är en tidlös design

Med deras produkter skapar du lätt en unik och inspirerande atmosfär för varje rum oavsett vilken tid på året det är. Affari of Sweden står för kvalité och stilsäkerhet samtidigt som deras sortiment är brett och passar för de flesta stilarna oavsett vilken känsla du vill uppnå.

Ljus

Ljusen från Affari of Swedens sortiment blev deras start och briljerar än i dag och i vårt sortiment har vi bland annat Blockljusen Cote Nord som är handgjorda, genomfärgade och har en härlig struktur. De finns i olika färger, så som bland annat havsgrön och kvartsgrå. Även blockljusen Skyline som har en slätare yta och finns i flera olika färger. Doftljus Venture och Ro är gjorda på sojavax och har en underbar doft som är långvarig. Vi har flera olika ljus ifrån deras sortiment. Värmeljus, kronljus och övriga blockljus i olika former, färger och varianter.

Kuddfodral

Deras välgjorda kuddfodral finns i olika utförande i vårt sortiment. Både släta, mönstrade och tuftade - i naturmaterial så som mocka, kork och bomull så du lätt kan hitta din favorit.

Mattor

Jutematta Rund – Finns både i 90 cm och 200 cm, med och utan mönster. Stora fällar i konstskinn är något vi kan erbjuda i vårt sortiment.

Ljusstakar

Ibland vårt utbud av ljusstakar så finns deras fantastiska höga svarta ljusstakar Thor som finns i tre olika storlekar och matchas med fördel ihop. Den passar både som golvljusstake men även på en bänk eller en byrå.

Övrigt urval

Övrigt urval vi har i vår butik är lampor, vaser och krukor. Allt av finaste kvalité som hjälper dig att skapa en magisk känsla i hemmet, oavsett om du vill förnya med tyger, mattor, belysning eller mysa till det med ljus.

1 Produkter
Lampa i mässing
Lampor & skärmar WIRE - Mässingsfärgad medium
649 kr