Meraki – Med naturen som skattkammare

Danska Meraki producerar doftljus, tvålar och andra livsstilsprodukter med en stilren skandinavisk estestik. Med kärlek till naturens skattkammare. Meraki är en del av Socity of lifestyle som bl.a har House Doctor, by Nord och Nicolas Vahe’ i sin produktion.

Merakis doftljus

Har ett subtilt djup som sprider sig i hemmet. Friska och naturliga toner av mysk, bomull eller varför inte citrus eller bergamott – magnolia eller liljekonvalj. Alla Meraki Doftljus är naturliga, har en fräschör som räcker länge och kan med fördel användas i badrummet i samband med ett avkopplande bad.

Meraki Doftpinnar

Även deras Meraki doftpinnar har en magisk doft som håller länge och sprider sig i hemmet och ger rummet en härlig atmosfär utan att dofta för starkt. Doftspridarnas pinnar vänds med fördel när du märker att doften börjar avta.

Spendera tid i ditt badrum

Gör ditt hem till en trivsam plats och låt ditt badrum bli en del av platsen för avkoppling. I vårt sortiment har vi bland annat härliga tvålbollar, tillverkade av Sheasmör i olika dofter och finns i både flerpack samt styckförpackade. De är även utmärkta att ge bort i present och är också vackra att inreda badrummet med.

Stilrena, kvalitativa handdukar av bomull som ger en lyxig känsla och kan användas både till hår och kropp. Oavsett om du letar efter Meraki Doftpinnar, Meraki Doftljus eller bara vill göra ditt badrum till en härlig plats så är du välkommen in till oss och se sortimentet från danska Meraki.

Meraki

9 Produkter
Tvålbollar
Doftljus meraki
Doftljus Doftljus, Earthbound
99 kr
Doftljus
Brun handduk
Doftljus soja
Doftpinnar mysk
Doft Doftspridare, Forest rain
299 kr 179 kr
-40%
Rumsdoft pinnar
Doft Doftspridare - Shadow lake
299 kr 179 kr
-40%
Rengöringssvamp natur
Allt för köket Rengöringssvamp, Reseda Natur - 2 pack
119 kr 99 kr
-17%