• Snabb leverans
  • Betala med Klarna & Swish
  • Snabb kundtjänst

Re:Style interiör AB

Är ett inredningsföretag som har kunden i fokus. Att ha nöjda kunder är det vi inriktar oss på och för att leva upp till det så fokuserar vi speciellt på.

Det ska vara lätt att handla, att returnera eller att få tag i ett företag. 

  • Kvalitativa produkter - Handlar man så ska det vara hållbart och inte gå sönder. Smart för både plånbok och miljö

  • Snabba leveranser - Ingen vill vänta på sina paket. Våra ordrar går oftast i väg samma dag om du beställer innan 10:30 och du har du i regel ditt paket dagen efter.
  • Trygga betalsätt - Klarna Betala direkt, avbetalning eller faktura och Swish.
  • Bra kundservice - Produktfrågor? Det har vi direkt under varje produkt och de besvaras inom max 1 h.  Mail besvaras omgående.

Det ska helt enkelt vara tryggt att handla online.


Inredningsstilar

Vi har ett relativt blandat utbud av olika stilar - Den skandinaviska inredningsstilen med sina smutsiga pasteller och mycket vitt, Den bohemiska och den lantliga inredningsstilen med olika träinslag, den industriella inredningsstilen med sin svärta och en gnutta Wabi sabi.


Vår butik

Den primära butiken finns så klart i E-Handeln. Vi har leverantörer så som House Doctor, Meraki, Storefactory, Interiörhuset, Roomate, Jellycat och många fler.

Vi håller oss till nordiska grossister. Sverige och Danmark närmare bestämt, när det gäller de största märkena.

Varje helg har vi öppet i vår fysiska LagerOutlet som ligger i Skogstorp strax utanför Eskilstuna och platsen är Borgvägen 7 i något som kallas Borgen. Här kan man handla inredning och samtidigt ta en fika.

Lördag - Söndag Kl 12-16

  Har du frågor så finns det även en Certifierad Inredare & Homestylist på plats.


Hitta oss på Google